Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Vi söker säljare B2B i Oskarshamn


SHARP Kalmar, har sedan 1 april 2022 hela Kalmar Län som sitt handelsområde. Vi öppnade vårt kontor och utställning på Skeppsbron 6 samtidigt, tidigare har vi utgått från vårt kontor i Kalmar och har därmed många kunder sedan lång tid tillbaka i Oskarshamn och norra Kalmar Län. 


Jobbet består av försäljning av kopiatorer/skrivare samt skärmlösningar till kontor. I sig är produkterna "bara" en apparat men tillsammans med våra lösningar med molnbaserad skrivarserver, automatiserad scanning och kringutrustning för t.ex. ett konferensrum skapar vi helhetslösningar som hjälper företag att bli mer effektiva.


MER OM TJÄNSTEN


Vi ser helst att du bor i eller i närheten av Oskarshamn då en lokal kännedom är en fördel, med digital hjälp är kollegorna i Kalmar alltid nära och när det behövs (särskilt i början) görs mycket sambesök på plats i Oskarshamn. 


 En del av jobbet innebär att delta i olika former av nätverk som är relationsskapande.

IHar du jobbat med försäljning tidigare kan det vara en fördel, men det är inget krav, du bör dock ha grundläggande kunskaper i matte då vi gör beräkningar av priser och totalkostnader av våra lösningar, någon form av utbildning i företagsekonomi är också bra. 


Som säljare styr man över sin tid och insats, men vi jobbar aktivt mellan 8-17 och arbetsdagen spenderas både ute hos kund som på kontoret.

Som säljare jobbar man mot uppsatta mål, både på kort och lång sikt där tävlingssinne är en bra fördel. Att jobba strukturerat är en bra egenskap för att klara av detta. Avtalstider i vår bransch ligger mellan 3-5 år så därför behöver man skapa långsiktiga relationer.


Läs mer nedan och tveka inte att höra av dig med frågor:

RELATIONSSKAPANDE FÖRSÄLJNING TILL FÖRETAG (B2B) LÖSNINGAR INOM KOPIATORER/SKRIVARE/SCANNER SAMT SKÄRMLÖSNINGAR.

Du har

lätt för att skapa kontakt med nya männsikor och gillar att nätverka i olika sammanhang.


  • vinnarskalle
  • körkort och bil

Du gillar

att jobba med ett seriöst och stabilt företag med produkter inom många områden och en grym supportorganisation.


  • att jobba långsiktigt
  • utvecklas varje dag

Vi erbjuder

ett jobb med både fast och rörlig lön, där dina kunder är nya och befintliga företag i norra Kalmar Län 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Maila in din ansökan till oss. Vi vill att du säljer in dig själv till oss, men komplettera gärna din ansökan med ett personligt brev och CV så vi vet lite mer om dig.


Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittar "den rätta".

VILKA ÄR VI?

SHARP Oskarshamn är sedan april 2022 en ny filial till SHARP Kalmar eller BKS, Butiks & Kontorsservice AB som är vårt juridiska namn.


Vi är idag 7 anställda fördelat på ledning, försäljning och service/support. Vi är ett lokalt ägt bolag med 40 år i branschen, grundat 1982. Fram till 2022 hade vi ansvar för försäljning och service av Sharps produkter i södra Kalmar Län (upptill Mönsterås ungefär) men nu har vi hand om hela Kalmar län och därför behöver bi bli fler, välkommen med din ansökan!


Har du frågor eller funderingar om tjänsten, kontakta Peter Kärredal peter@sharpkalmar.se eller 0703965151