Kassasystem

KASSASYSTEM KASSAREGISTER KORT-TERMINALER

SHARP


Vi har lång erfarenhet av kassaregister och kassasystem för de flesta branscher. Inom kort kommer nyheter att presenteras inom samtliga av våra produktområden.


Vi svarar gärna på frågor gällande kassasystem och kortterminaler, kontakta oss nedan eller använd kontaktformuläret på första sidan så hörs vi inom kort. 

Kassaregister

Kassaregister så som de sett ut under lång tid är på väg bort från markanden. I och med skatteverkets ändrade regler gällande journalminnet blir de flesta "gamla" kassaregister inte möjilga att använda i framtiden.


De som idag har ett kassaregister av äldre typ ska kunna fortsätta använda dessa fram till slutet på 2026, men nya verksamheter bör redan nu införskaffa ett system som kan skapa journalminne i XML-format.


Kontakta oss för mer info.

Kassasystem

SHARP PC-kassa, anpassningsbar för många olika verksamheter och med funktioner som förenklar betalning.


Med pekskärmen anpassar vi knappar och delvis utseende för att passa varje kund. Vi kan koppla flera olika kortterminaler direkt till kassan och kan erbjuda betalning med både Swish och Klarna direkt i PC-kassa,


Vid dagsavslut kan rapporten bokföras automatiskt i t.ex. Fortnox. 

Restaurangsystem

SHARP Dining - restaurangsystem med en mängd extra funktioner som gör det mycket enklare att driva restaurang.


Med Sharp Dining kombineras det bästa av ett snabbt kassasystem och molnbaserad programmering och rapportuthämtning.


I SHARP Dining erbjuder vi support dygnet runt. 

Kortterminaler

Kortterminaler och det tillhörande inlösenavtalet är något man bör se över då och då.


Vi erbjuder i första hand inlösenavtal och kortterminaler via Worldline men har även möjlighet att ge erbjudanden via Nets.


Mobil, nätverksansluten, kassakopplad? Allt finns även korttidshyra av terminaler för dig som tillfälligt behöver ha fler. 

Bild kommer inom kort

KONTAKTA MIG

Jag heter Peter Kärredal och har jobbat med SHARP och kassasystem sedan 1999. Jag är gärna ditt bollplank i valet av nytt kassasystem, jag bjuder på min erfarenhet och ger dig råd - förhoppningsvis hittar vi en lösning tillsammans och antingen inleder eller fortsätter en lång relation.


Många av våra kunder är återkommande kunder vilket är ett bra betyg till oss och vår support.