Kopiator/skrivare

KOPIATORER

SKRIVARE

SCANNER

SHARP


Sharp har ett brett produktutbud med professionella skrivare, kopiatorer och system för scanning. Vi erbjuder genom vår behovsanalys en översikt av era skrivare och kopiatorer idag och kan erbjuda både A4 system för de mindre/kompletterande behoven eller större A3-system med mycket låg utskriftskostnad.


Vi vill jobba nära er, förstå er verksamhet för att kunna erbjuda rätt lösning, På sidan här presenterar vi våra produktområden, använd gärna kontaktformuläret på första sidan så hörs vi inom kort.

A4 system

Med våra A4-system kan vi anspassa modell efter behov eller sätta en skrivare just där den används som mest.


Samtliga våra skrivare/kopiatorer har en låg driftskostnad och lång livslängd, vi erbjuder att teckna serviceavtal för extra trygghet och garanterad inställelsetid vid eventuellt servicebehov.


Klicka på länken nedan för att se alla modeller på SHARP Sveriges hemsida. Klicka här

A4/A3 system

A4/A3 system är det som vi traditionellt kallat kopiatorer tidigare, men de kan så mycket mer än bara att kopiera. Scanning och utskrift är det som används mest idag och med våra lösningar som med mjukvara kompletterar funktionen kan vi automatisera mycket scanningsjobb.


Kopiatorerna i sig kan hantera papper upp till 300g och med tillbehör både häfta, vika och rygghäfta dina utskrifter direkt.


Klicka på länken nedan för att se alla modeller på SHARP Sveriges hemsida. Klicka här

Smarta lösningar

Våra system har i vissa modeller mycket funktioner inbyggda från början. Scanna till Teams eller Office 365.


Hämta dina utskrifter via en knapptryckning i displayen och slipp högen med utskrivna papper som ligger i skrivaren och väntar. 


Våra system beställer själv toner och vi ser till att de finns hos dig innan de behöver bytas.


Kontakta oss för mer information.

Bild kommer inom kort

KONTAKTA OSS

Jag heter Tobias Lindström och har jobbat på SHARP Kalmar sedan 2016 och är ansvarig för försäljning av våra skrivare och kopiatorer i Kalmar Län. Vårt område fram till 2022 var i huvudsak södra Kalmar Län men vi har sedan 2017 jobbat både i Mönsterås och Oskarshamn och har många kunder här redan.